KÜTAHYA / TAVŞANLI - Şehit Polis Köksal Kaşaltı Ortaokulu

May

Okulumuz Öğrencilerinin Evde Aileleriyle Beraber Yaptıkları Mancınıklar Pinpon Topunu En Uzağa Atma Yarışı Yapıldı.

May

Deneme Sınavında Başarılı Olan Öğrencilerimize Okulumuz Tarafından Madalya Verildi.

Mrt

Okulumuz Öğrencilerinden Türkiye Genelinde Yapılan Deneme Sınavında %5 lik Dilime Giren Öğrencilerimize Pizza İkramı Yapıldı.

Mrt

Oryantring ve İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışmasında Derece Yapan Öğrencilerimize Madalyaları Verildi.

OKULUMUZ ORYANTRİNG DE KÜÇÜK KIZLAR KATEGORİSİNDE  FERDİ OLARAK VE TAKIM OLARAK 1.OLDULAR.

NEHİR SALAR

BERRE UÇUK

ÖZGE YAPIŞKAN

OKULUMUZ ORYANTRİNG DE KÜÇÜK ERKEKLER KATEGORİSİNDE  FERDİ OLARAK 1. VE TAKIM OLARAK 2.OLDULAR.

NAZIM EFE GÜZEL

YUSUF USLU

OKULUMUZ ORYANTRİNG DE YILDIZ KIZLAR KATEGORİSİNDE  FERDİ OLARAK  VE TAKIM OLARAK 1.OLDULAR.

BUSE ALBAYRAK

EYLÜL DÜZDEMİR

NİSA GÜNEŞ

OKULUMUZ ORYANTRİNG DE YILDIZ ERKEKLER KATEGORİSİNDE  FERDİ OLARAK 1. VE TAKIM OLARAK 2.OLDULAR.

ÖĞRENCİMİZ:

HÜSEYİN EFE

İSTİKLAL MARŞINI GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA TUANA YİĞİT İSİMLİ ÖĞRENCİMİZ İLÇE 3.SÜ OLMUŞTUR.

Mrt

Subaşı Okulumuz Satrançta İl 2.,si Olmuştur.Öğrencilerimizi ve Öğretmenimizi Tebrik Ederiz.

Şbt

Okulumuz Öğretmenlerimizden Fatih KADI ve Okul Korosunda Bulunan Öğrencilerimiz Okulumuza Mini Bir Konser verdiler.

Ara

Öğretmenlerimizden Ahmet Saruhan ve Pınar Haspolat Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yapmış olduğu Tavşanlı Öğretmenleri ile Kendin Yap Atölyelerine HazırlanıyorAvrupa Birliği projesine katıldılar. Bu kapsamda Macaristan'ın Budapeşte şehrine eğitim için gittiler. Eğitim sonunda tecrübelerini okulumuzdaki öğretmenlerle paylaştılar.

Ara

Okulumuz Erdemli Nesiller Derneğinin düzenlemiş olduğu Robotik  Yarışmasına katılıyor.Öğrencilerimiz Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenimiz Şemsettin Kaya'nın danışmanlığında çalışmalarını sürdürüyor.

Ara

Rehberlik Öğretmenimizden LGS sınavı ve diğer sınavlar için çalışma önerileri.

Rehberlik Öğretmenimiz Tuba AKKAYA'nın öğrencilerimiz için  hazırladığı Verimli Ders Çalışma Yöntemleri panosu öğrencilerimize sunuldu.

Verimli Ders Çalışma Yöntemleri ile ilgili 5 Ocak 2022 tarihinde yapılacak olan seminer öğrencilerimize duyuruldu.